Denumirea completa a produsului este Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12ET, 3D Inverter, 12000 BTU, Functie incalzire, Clasa A++, Display, Alb.

Vara asta Star-Light iti racoreste casa! Receptiv la nevoile clientilor sai, ca de fiecare data, brandul Star-Light iti aduce si in aceasta vara, aparate de aer conditionat dintre cele mai performante, dotate cu ultimele inovatii in materie de tehnologie, inovatii ce fac parte din categoria MDA (major domestic appliances).

vezi oferta online

Astfel, aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-12ET, se diferentiaza de multe alte produse similare din categoria sa, prin urmatoarele avantaje, functii sau optiuni:

Consum mai mic de energie, randament mai bun!
Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-12ET, este dotat cu agentul frigorific de generatie viitoare R32, aparatul de aer conditionat Star-Light surclaseaza cu succes aparatele traditionale, avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Agentul de racire R32 este un agent frigorific nou, ce reprezinta doar o treime din pericolul incalzirii globale cauzat de refrigerantii traditionali.

In comparatie cu agentul traditional, acesta are un volum de incarcare mai mic, ceea ce inseamna mai putin freon, mai putina poluare, fiind astfel clasificat netoxic. Potrivit normelor Uniunii Europene, pana in anul 2025, folosirea aparatelor cu agent de racire traditional (cele cu freon) va fi interzisa, recomandate fiind cele cu agentul R32, un gaz ce reuseste cu succes sa protejeze mediul inconjurator si sa reduca in acelasi timp consumul de energie electrica al instalatiilor de racire.

Eficienta
Realizeaza temperatura optima pe care o dorim in toata camera fara sa ne facem griji in privinta costurilor. Dotat cu clase energetice superioare, atat la racire cat si la incalzire, Star-Light ACT-12ETL iti ofera clipe de relaxare la o temperatura optima.

Functia 3D Inverter
Functia eD inverter din acest aparat aer conditionat Star-Light ACT-12ET, asigura un flux de aer “3D” pentru o racire echilibrata, acoperind astfel, uniform, toate colturile locuintei tale.

Functia de dezumidificare
Aceasta functie ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali, pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari precum: durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului si gatului sau scaderea imunitatii organismului.

vezi oferta online

Functie Follow Me
Cu ajutorul functiei Follow Me, aparatul inactiveaza senzorul de temperatura de pe unitatea interna si regleaza temperatura in functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda.

Operare silentioasa
Aparatul are un nivel sonor de 50dB, suficient de mic astfel incat sa te poti relaxa, dormi sau desfasura in tihna activitatea din interiorul locuintei fara a fi deranjat de un nivel sonor prea mare.

Functie Turbo
Functia Turbo creste puterea aparatului pentru o perioada limitata de timp, astfel incat racirea sau incalzirea locuintei sa se realizeze mai rapid.

Timer
Cu ajutorul functiei Timer, putem seta aparatul sa porneasca sau sa se opreasca intr-un interval de 24 de ore.

Sleep Mode
Functia Sleep Mode, scade capacitatea aparatului atata timp cat aceasta este activa.

Auto-curatare
Functia previne acumularea umiditatii in interiorul aparatului prin pornirea ventilatorului chiar si atunci cand acesta este oprit.

Functie auto-restart
Functia auto-restart reporneste aparatul cu ultimele setari facute inainte de oprirea ivoluntara a acestuia.

Memorarea pozitiei flapsului
Cu ajutorul acestei functii flaps-ul este repus in pozitia avuta inainte de oprirea aparatului.

Diagnosticare automata
Functia este foarte utila deoarece furnizeaza informatiile potrivite atunci cand apar erori de functionare ale aparatului.

vezi oferte #2 online

Detectare pierdere agent frigorific
Functia protejeaza compresorul aparatului, oprind automat dispozitivul in momentul scurgerii de agent frigorific.

Trei alternative pentru Star-Light ACT-12ET

 

 

Vezi si aparatele de aer condionat pe care le recomandam noi.

Alege si unul dintre serviciile de instalare si montaj aparat de aer conditionat.