Acest aparat de aer conditionat, Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA-MUZ-HJ25VA dispune de toate caracteristicile tehnice pe care le ofera cele mai avansate cercetari in domeniul nivelului de zgomotului.

Denumirea completa este Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA-MUZ-HJ25VA Inverter Smart 9000 BTU, Clasa A, Programator zilnic, Auto-curatare, Auto-restart, Auto-diagnoza.

oferta online + DISCOUNT

Mitsubishi Electric, companie infiintata in 1921, realizeaza astazi vanzari nete consolidate anuale de 39,3 miliarde de dolari SUA, cu operatiuni in 34 de tari din intreaga lume si un numar de peste 124.000 de angajati. Dar, dincolo de cifre, Mitsubishi Electric –al carui nume vine de la “mitsu bishi”, care in japoneza inseamna “trei diamante” – a fost intotdeauna sinonim cu calitatea.

Silentiozitate – Mitsubishi Electric a adoptat pentru aparatele sale de aer conditionat toate caracteristicile tehnice pe care le ofera cele mai avansate cercetari in domeniul nivelului de zgomotului. Nivelul de zgomot, de fapt, contribuie in mod semnificativ la realizarea a ceea ce este de obicei definit ca “confort”, si pentru acest motiv, a fost intotdeauna una dintre prioritatile Mitsubishi Electric.

Soliditate & Design – Liniile curate si neutre, dimensiunile compacte si culoarea “alb pur”, diferentiaza linia sistemelor de climatizare MSZ-HJ, facandu-le compatibile cu orice tip de mediu. Chiar si unitatea externa, compacta, usoara si silentioasa poate fi instalata in spatii limitate.

Timer usor de utilizat – Timerul cu 12 ore este special adaptat pentru utilizarea in timpul orelor repaosului de noapte. Operatiile de pornire si de oprire automata pot fi usor programate la diverse intervale orare.

DC Inverter – Sistemul inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia in mod eficace a vitezei compresorului si in consecinta, puterea livrata climatizarii in scopul racirii sau al incalzirii. Fata de sistemele de climatizare traditionala cu viteza fixa (On&Off), sistemele de climatizare cu inverter, ating temperatura ceruta si o mentin stabila, fara variatii mari, cu avantajul confortului si consumului si al consumului redus de energie electrica.

Eficienta energetica ajustata sezonier este superioara clasei A/A – Economia in functionare este marele avantaj al sistemelor de climatizare Mitsubishi Electric. Gratie acuratetei proiectarii tuturor componentelor si utilizarii tehnologiei de varf eficienta energetica atinge nivele extraordinare chiar si ajustata sezonier. In particular linia MSZ-HJ atinge valori ale SEER si SCOP (indici de eficienta sezonieri) care ii permit includerea in clasa de eficienta energetica A/A cu intreaga sa gama.

Unitate externa compacta – Dimensiunile unitatilor externe ale intregii game sunt extrem de compacte. Inaltime Latimea Adancimea sunt de numai 530 mm x 699 mm x 249 mm pentru modelele 25 si 35, de 550 mm x 800 mm x 285 mm pentru modelul 50 si de 880 mm x 840 mm x 330 mm pentru modelele 60 si 71.

oferta online + DISCOUNT

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 20 m²
Capacitate generala 9000 BTU
Capacitate de racire 8530 BTU
Capacitate de incalzire 10748 BTU
Eficienta energetica racire A
Eficienta energetica incalzire A
Temperatura minima de operare racire (-°C) 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C) 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C) 10
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C) 24
Tip filtru Anti-Alergeni Anti-Bacterian Anti-praf Deodorizant
Tip compresor Rotativ
Inverter Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 5.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 3.8

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 230 V
Capacitate nominala la racire 2.5 kW
Capacitate nominala la incalzire 3.15 kW
Agent de racire R410A

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna 3.8 m³/min 5.5 m³/min 7.3 m³/min 9.5 m³/min
Nivel de zgomot unitate interna 22 dB 30 dB 37 dB 43 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 799 mm
Latime unitate interna 290 mm
Inaltime unitate interna 232 mm
Greutate unitate interna 9 Kg

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa 50 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 699 mm
Latime unitate externa 249 mm
Inaltime unitate externa 538 mm
Greutate unitate externa 24 Kg

FUNCTII

Functii climatizare Racire Incalzire Ventilatie Dezumidificare
Caracteristici speciale Timer Telecomanda Auto curatare Auto restart Dezumidificare

 

oferta online + DISCOUNT

Trei alternative pentru Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA-MUZ-HJ25VA

 

 

Vezi si aparatele de aer condionat recomandate de catre noi.

Alege si unul dintre serviciile de instalare si montaj aparat de aer conditionat.