Fie ca ti-ai cumparat un aparat nou fie ca ai unul pe care vrei sa il instalezi, ai nevoie de servicii instalare si montaj aparat de aer conditionat, executate intr-un mod profesionist.

Sunt cateva sute de firme care ofera montaj pentru aparate de aer conditionat in fiecare oras. Doar ca fix atunci cand vine vara si vrei sa iti montezi aparatul, nu sunt deloc disponibili, programarile se fac peste cateva saptamani sau chiar luni.

Hai sa vedem cateva oferte de montaj aparat de aer conditionat, pe care le poti cumpara online chiar in orasul tau.

Servicii instalare si montaj aparat de aer conditionatServiciu de montare aparat de aer conditionat in 3-5 zile de la comanda online

vezi oferte online #1

Serviciul de instalare se paote face cu sau fara KIT inclus, pentru aparatele de aer conditionat, cu o putere intre 9000 – 12000 BTU. In functie de cat de devreme accesezi acest serviciu, durata de instalare poate varia intre 3-5 zile lucratoare.

Dupa cumpararea serviciului, primesti formularul de comanda, pe care il completezi cu datel tare, locatia in care urmeaza sa se instaleze aparatul, date despre aparatul cumparat, urmand sa se faca programarea instalarii.

Acest formular trebui completat doar dupa ce ai aparatul AC livrat deja acasa.


 

Servicii instalare si montaj aparat de aer conditionatServiciu de montare aparat AC in 3-9 zile de la comanda online

vezi oferta online #2

Un alt serviciu care se intinde pe o perioada mai mare de la programare pana la montare este cel de mai sus. Dpdv pret si logistica, este ceva similar insa platforma de comanda este diferita.


 

Serviciu de montare aparat AC programabil telefonic

vezi oferta #3

Un alt serviciu de montaj este cel oferit de firma AirExpress. Monteaza aproape orice tip de aparat de aer conditionat, tot ei vand si o parte din ele.


 

Serviciu de instalare AC de la AerCozal

vezi oferta #4

Aer Conzal este o companie care vinde si monteaza aparate pe care am gasit-o in comentariile adaugate de catre useri pentru aparatele de aer conditionat vandute de catre PCgarage.ro.

Intra pe ficare oferta, vezi care ti se potriveste cel mai bine, care se incadreaza in bugetul tau si alege-o pe cea mai buna.

Vezi si aparatele de aer condionat pe care le recomandam noi.