Un robot de aspirare Roborock S6 MaxV, 66 W, ReactiveAI, inteligent si usor de administrat prin aplicatia pentru mobil sau comenzi vocale, este ajutorul de nadejde in fiecare casa.

Denumirea completa a produsului este Robot de aspirare Roborock S6 MaxV, 66 W, ReactiveAI, Navigatie LiDAR, 5200 mAH, autonomie 3h, Mop, WiFi, Negru

Robot de aspirare Roborock S6 MaxV, 66 W, ReactiveAI
Robot de aspirare Roborock S6 MaxV, 66 W, ReactiveAI

Robotul de aspirare Roborock S6 MaxV, 66 W, ReactiveAI, ajutat de camere duble, ReactiveAI permite MaxV sa recunoasca si sa evite obiectele obisnuite mai mari de 2inch latime si 1,1in inaltime, inclusiv deseuri pentru animale de companie, cabluri de alimentare, etc.

vezi oferta online 1 vezi oferta online 2

Cele mai importante aspecte de punctat:

 1. Evitarea obstacolelor
  Ajutat de camere duble, ReactiveAI permite MaxV sa recunoasca si sa evite obiectele obisnuite * mai mari de 2inch latime si 1,1in inaltime *, inclusiv deseuri pentru animale de companie, cabluri de alimentare, etc.
 2. Navigare LiDAR de precizie
  Navigarea LiDAR de inalta precizie permite planificarea eficienta a rutei fie ca este lumina sau intuneric, creand modele precise ale casei dvs. pe masura ce robotul curata.
 3. 25% mai multa aspiratie.
  Echipat cu un design modernizat al fluxului de aer HyperForce care genereaza o curatare mai profunda de 2500Pa, este util in special pentru pardoseli cu mocheta.
 4. Mop inteligent
  Echipat cu un rezervor electronic de apa de mare capacitate de 297 ml, potrivit pentru locuinte de pana la 2580 mp, puteti programa mopul si chiar sa setati niveluri diferite de debit de apa pentru camere specifice.
 5. Mapare pe mai multe etaje
  Pana la patru etaje pot fi mapate si recunoscute automat pentru a asigura o navigatie eficienta, iar fiecare etaj poate avea pana la 10 zone fara trecere, 10 zone fara mop si 10 bariere invizibile.
 6. Reincarcare automata
  Atunci cand curata spatii foarte mari, robotul se va intoarce la doc, isi va reincarca bateria si va continua sa aspire acolo unde a ramas.
 7. Aspiratie si nivel de apa personalizate
  Odata recunoscute, camere specifice pot fi selectate pentru curatare, iar aspirarea programata poate fi aplicata in diferite locuri cu rezistenta de aspiratie si flux de apa diferite.
 8. Filtru lavabil de tip HEPA
  Filtrul de tip HEPA clasificat E11 capteaza pana la 95% din particulele casnice. Este lavabil, astfel incat sa poata fi utilizat mai mult timp inainte de inlocuire.
 9. Aplicatie si control vocal
  Setati programe, curatati anumite camere, setati debitul de apa si multe altele dintr-o aplicatie. Folositi Alexa si abilitatea Roborock Plus sau Siri sau Google Home pentru optiuni complete de control vocal.
 10. Energie de lunga durata
  O baterie extra-mare de 5200 mAh ofera o durata maxima de functionare de 180 de minute si o zona de aspirare maxima de 2580 mp, mai mult decat suficienta pentru majoritatea caselor.
 11. Operare usoara
  Curatati podeaua cu ajutorul aspiratorului programandu-l astfel incat sa nu mai curatati dvs. podeaua constant si fara sa intampinati murdarie care poate aparea accidental. MaxV va depista obstacole, chiar si deseuri de animale de companie si le va evita pentru a va salva de orice complicatie. Vor fi adaugate mai multe tipuri de obstacole si caracteristici inteligente in viitor. La activarea functiei de spalare se foloseste doar apa. Nu este indicata folosirea detergentilor de curatare, deoarece poate duce la deteriorarea aparatului.

vezi oferta online 1 vezi oferta online 2

Specificatii

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Baterie reincarcabila Incarcare automata Senzor anti-cadere Senzor anti-coliziune
Adancime 350 mm
Latime 353 mm
Inaltime 96.5 mm
Greutate 3.6 Kg
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 66 W
Autonomie acumulator 3 h
Capacitate colectare 300 ml

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse Statie incarcare
Tehnologii Control prin aplicatie Navigatie LiDAR Algoritm SLAM Algoritm LDS

vezi oferta online 1 vezi oferta online 2

Trei alternative pentru Roborock S6 MaxV, 66 W, ReactiveAI

Vezi si alte produse din categoria aspiratoare.