Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH acopera fiecare cm din locuinta ta datorita tehnologiilor de ultima generatie pentru sistemuld e navigare cu giroscop.

Denumirea completa a produsului este Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH, 33W, recipient 0.4L, 3 functii de curatare, Wi-Fi, sistem Aqua Force, alb

Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH

Acest model este echipat cu Peria Animal Turbo pentru proprietarii de animale, un filtru de inalta performanta pentru persoanele cu alergii si 3 mopuri specialeMop albastru: pentru utilizare zilnica, Mop rosu: Animal Scrub pentru pete dificile si Mop verde: Allergy Electrostatic pentru particule fine, a se utiliza fara apa.

vezi oferta online 1 vezi oferta online 2

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer S50 acopera fiecare cm din locuinta ta datorita tehnologiilor cu sistem de navigare cu giroscop. Aspiratorul ofera un nivel ridicat de confort prin intermediul tehnologiei moderne: curatare 4 in 1, senzori infrarosu avansati si o interfata prietenoasa si intuitiva a aplicatiei Rowenta Robots, compatibila cu asistentii vocali.

 • Conecteazi aspiratorul prin Wi-Fi la aplicatia Rowenta Robots si controlezi sesiunile de curatat de oriunde, oricand;
 • Programezi sesiunile de curatat: zilele saptamanii, intervalul orar, modul de curatare (METODIC, PRECIS si MARGINE);
 • Monitorizezi in timp real activitatea si vizualizezi istoricul de navigare;
 • Primesti notificari legate de activitatea si intretinerea robotului tau;
 • Compatibil cu asistentii vocali Amazon Alexa si Google Assistant.

Aspiratorul cu actiune 4 in 1:

 • 2 perii laterale pentru colturi si zone greu accesibile;
 • Perie Animal Turbo pentru parul de animale de companie;
 • Motor BLDC pentru aspirare eficienta;
 • Sistemul Aqua Power pentru curatarea suprafetelor.

Smart Exploration 4.0 asigura sesiuni de curatenie automate oriunde in locuinta ta, cu un sistem de navigare pe baza de giroscop si senzori infrarosu pentru precizie maxima si rezultate perfecte de fiecare data.

Datorita sistemului AQUA FORCE robotul aspira si spala in acelasi timp, indepartand eficient cele mai mici particule de praf si urmele de labute murdare.

Sistemul inteligent detecteaza covorul si ajusteaza automat puterea de aspirare pentru eficienta maxima.

Revine automat la statia de incarcare atunci cand nivelul bateriei este scazut sau sesiunea de curatenie a fost finalizata. Recipientul de praf cu capacitate de 0.44L este usor de golit, iar lavetele din microfibra ale mopului pot fi curatate in masina de spalat.

Banda magnetica functioneaza ca o bariera virtuala pentru a delimita locurile unde robotul nu are acces. Robotul este echipat cu un senzor specific care va detecta banda magnetica. Banda magnetica trebuie asezata pe podea pentru a marca „zona fara acces” a robotului.

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Serie 50

Bucura-te de ultimele tehnologii, intotdeauna la dispozitia ta, datorita aspiratorului robot Rowenta X-Plorer Serie 50 – solutia ideala pentru i locuinta impecabil de curata si o experienta unica. Descopera aspiratorul robot special conceput pentru a oferi sesiuni de curatare usoare si confortabile: actiune 4 in 1, navigare precisa, senzori infrarosu precisi si o interfata intuitiva a aplicatiei Rowenta Robots, compatibila cu asistentii vocali. Acest model Animal Care vine echipat cu functii special concepute pentru proprietarii de animale de companie: Peria Animal Turbo pentru a aspira parul de animal si mopul Animal Scrub pentru petele dificile cauzate de animalele de companie. Este compatibil cu banda magnetica pentru limitarea zonelor de actiune.

Aspirator robot ROWENTA X-Plorer Serie RR7387WH

• Curatare automata oriunde datorita Smart Exploration 4.0 cu giroscop si senzori infrarosu pentru o navigare precisa si eficienta.

• Pastreaza-ti locuinta curata, chiar daca ai animale de companie datorita periei de inalta eficienta.

• Animal Turbo ce capteaza firele de par de animal, iar mopul special Animal Scrub are grija sa dispara pana si cele mai dificile pete.

• Actiune 4 in 1: 2 perii laterale pentru colturi si zone greu accesibile, Perie Animal Turbo pentru aspirarea parului de animale de companie, motor BLDC pentru aspirare eficienta si Sistemul Aqua.

• Power pentru curatarea suprafetelor.

• Produs reparabil timp de 10 ani.

• Aplicatia gratuita Rowenta Robots (iOS si Android) ofera posibilitatea programarii usoare a sesiunilor de curatare, mentenanta si multe altele, fiind si compatibila cu asistentii vocali Amazon Alexa si Google Assistant.

Cele mai importante aspecte de punctat:

 1. Navigare avansata
  Smart Exploration 4.0 asigura sesiuni de curatare automate oriunde in locuinta ta, cu un sistem de navigare pe baza de giroscop si senzori infrarosu pentru precizie maxima si rezultate perfecte de fiecare data.

2. Model Full Animal Care
Proiectat special pentru proprietarii de animale de companie, acest model vine la pachet cu Peria Animal Turbo de inalta eficienta, ideala pentru a capta parul de animale de companie, in timp ce mopul Animal Scrub se va ocupa de petele dificile lasate de animalele de comapnie.

3. Conectivitate
Aplicatia gratuita Rowenta Robots (iOS si Android) ofera posibilitatea programarii usoare a sesiunilor de curatare, mentenanta si multe altele, fiind si compatibila cu asistentii vocali Amazon Alexa si Google Assistant.

4. Curatare 4 in 1
2 perii laterale pentru colturi si zone greu accesibile, perie Animal Turbo pentru parul de animale de companie, motor BLDC pentru aspirare eficienta si sistemul Aqua Power pentru curatarea suprafetelor.

5. 3 moduri de curatare
Metodic: navigare inteligenta prin intermediul giroscopului pentru o acoperire completa Precis: porneste dintr-un punct si continua in cerc Margine: curata amanuntit de-a lungul peretelui si plintelor.

vezi oferta online 1 vezi oferta online 2

Specificatii Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata Umeda
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Wi-Fi Programabil Rezervor apa detasabil Indicator recipient colector plin Incarcare automata Senzor anti-cadere Senzor anti-coliziune Giroscop Senzor mapare incapere Compartiment scame detasabil
Adancime 325 mm
Latime 325 mm
Inaltime 80 mm
Greutate 3.79 Kg
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 33 W
Autonomie acumulator 120 min
Nivel zgomot 67 dB
Capacitate colectare 0.4 l

FILTRARE & ACCESORII

Filtru evacuare HEPA
Accesorii incluse Accesoriu pentru blana animale Perie cu turbina rotativa Perie laterala robot aspirator
Tehnologii Smart Exploration

vezi oferta online 1 vezi oferta online 2

Trei alternative pentru Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7387WH

Vezi si alte produse din categoria aspiratoare.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Baterie
Putere deaspirare
Aplicatie
Mop