Un aparat de aer conditionat Daewoo 9000 BTU, DSB-H09A0KLH-VW, special conceput sa ofere o capacitate ridicata de racire si incalzire, iti poate aduce un confort didicat la un consum mic de energie.

Denumirea completa a produsului este Aparat de aer conditionat Daewoo 9000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, kit instalare inclus, 4 directii de ventilare display, DSB-H09A0KLH-VW, Alb.

oferta online + DISCOUNT

Cunoastem cu totii cat de important este indicele de confort termic in viata noastra de zi cu zi. Indiferent ca este vorba de munca la birou sau relaxarea din locuinta noastra, simtim nevoia de a avea un aparat pentru racirea sau incalzirea aerului. Modelele aparatelor de aer conditionat Daewoo au preturi accesibile cu care puteti beneficia de un mediu optimizat termic, iar temperatura minima exterioara pana la care aparatul poate functiona pentru modul de incalzire, este de -15 grade C.

WiFi Function – Cu ajutorul functiei WiFi aveti posibilitatea de a controla sau seta aparatul de aer conditionat de oriunde v-ati afla in casa: aveti nevoie doar de un telefon mobil si conexiune la internet. Cu ajutorul aplicatiei de pe telefon puteti inchide sau deschide aparatul de aer conditionat, puteti seta Timer-ul, modul de ventilare, puterea de ventilare, temperatura si multe altele.

I Feel Function – Telecomanda aerului conditionat Daewoo este prevazuta cu un senzor ce determina si transmite nivelul temperaturii din jurul ei catre unitatea interioara. Cu ajutorul acestei functii, veti putea beneficia de o temperatura precisa in incaperea dumneavoastra, pentru un confort sporit.

4 Way Swing – Cu ajutorul acestei functii puteti seta ca fluxul de aer sa fie distribuit atat vertical (de sus in jos), cat si orizontal (din stanga in dreapta). Astfel, aerul furnizat de aparat va fi impartit uniform in toata incaperea.

Eco High Efficiency – Aparatul de aer conditionat Daewoo este special conceput sa ofere o capacitate ridicata de racire si incalzire, cu un consum mai mic de energie.

A++ Energy Class – Cooling – Aparatele de aer conditionat Daewoo au o clasa A++ de eficienta energetica a racirii. Sunt perfect contruite pentru un consum foarte redus de energie electrica.

9000 BTU Capacitate – Capacitatea de racire a aparatului de aer conditionat Daewoo este de 9000 BTU. Suprafata incaperii in care va fi pozitionat aparatul decide si necesarul de BTU, desi sunt si alti factori precum orientarea camerei, geamurile, nivelul de izolatie al imobilului sau tipul de acoperis. Insa de cele mai multe ori, un aparat de aer conditionat cu 9000 BTU este potrivit pentru o locuinta de 18-25 mp sau birouri de 14-22 mp.

ECO Inverter Compresor – Compresorul cu inverter ECO are capacitatea variabila in functie de necesitatile reale de racire sau incalzire ale incaperii. Prin variatia capacitatii veti face o economie semnificativa de energie si veti avea parte de un confort sporit prin evitarea variatiilor de temperatura ale curentului de aer.

Low Noise Level – Aparatul de aer conditionat Daewoo este foarte silentios, avand un nivel de zgomot de 32 dB in prima treapta de ventilare.

Turbo Heating and Cooling – Prin apasarea butonului „Turbo”, aparatul de aer conditionat va raci aerul din incapere pana la maxim 16°C sau il va incalzi pana la maxim 31°C intr-un timp mai scurt, dar economisind in acelasi timp energie.

Hidden Display – Display-ul ascuns al aparatului de aer conditionat va oferi casei dumneavoastra o nota de eleganta si minimalism. Pe acest display puteti vizualiza cu usurinta daca aparatul functioneaza, daca este setat pe modul Sleep sau Timer, precum si temperatura la care este setat in acel moment.

Auto Restart – Cu ajutorul acestei functii, aparatul de aer conditionat va reporni automat la fiecare realimentare in cazul unei intreruperi de curent.

24 Hours Timer – Timer-ul aerului conditionat este extrem de util in momentul in care doriti ca acesta sa porneasca sau sa se opreasca la un anumit interval de timp intre 30 minute si 24 de ore.

Sleeping Mode – Aceasta functie ajusteaza automat temperatura astfel incat sa va puteti bucura de un somn linistit. Temperatura va creste sau va scadea cu 1°C pe ora timp de 2 ore, in functie de modul in care este setat sa functioneze: racire sau incalzire. Dupa cele 2 ore, temperatura va fi mentinuta constanta timp de 8 ore, urmand ca aparatul sa se inchida dupa 10 ore de functionare. Pe langa somnul confortabil, va veti bucura si de economii semnificative la consumul de energie electrica.

Wide Range – Datorita tehnologiei inovatoare de distribuire a aerului, aparatele de aer conditionat Daewoo pot furniza un volum mare de aer care poate sa ajunga la o distanta de pana la 18 metri fata de locul in care este amplasata unitatea interioara.

Easy Cleaning Filter – Filtrul Easy Cleaning pe care aparatele de aer conditionat il detin este un filtru cu densitate marita, lavabil, ce permite o utilizare indelungata.

Heating – Cooling – Pe langa functia de racire, aparatul de aer conditionat Daewoo va ofera si functia de incalzire. Astfel, temperatura minima exterioara pana la care aparatul functioneaza in modul incalzire este de -15°C.

Dry Function – Prin utilizarea functiei Dry, aparatul va reduce umiditatea aerului pentru a mentine aerul in parametri normali. Un alt beneficiu important poate fi evitarea eventualelor probleme de sanatate ce pot aparea in urma unei umiditati prea ridicate precum durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului, gatului sau simpla scadere a imunitatii organismului.

Installation Kit – Acest produs beneficiaza de un kit de instalare in limita a 3 metri liniari. Consolele pentru unitatea externa nu sunt incluse. Kit-ul de instalare cuprinde: doua conducte de conectare de 3 metri lungime, un liant de instalare, o bucsa izolanta, un mastic de etansare, 6 suruburi, o teava de scurgere de 3 metri lungime si un cablu de conectare de 3 metri lungime.

Display Function – Cu ajutorul acestei functii, aveti posibilitatea de a porni sau opri display-ul LED de pe unitatea interna a aparatului de aer conditionat.

oferta online + DISCOUNT

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Capacitate generala 9000 BTU
Capacitate de racire 9000 BTU
Eficienta energetica racire A++
Tip filtru Easy Cleaning
Tip compresor Eco Inverter
Numar trepte ventilator 5
Inverter Da
Kit instalare inclus Da

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.3
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4
Coeficient randament la racire EER 3.25
Coeficient randament la incalzire COP 3.73

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 220 V 240 V
Consum nominal la racire 800 W
Consum nominal la incalzire 699 W
Capacitate nominala la racire 2600 W
Capacitate nominala la incalzire 2610 W
Agent de racire R32

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h) 1
Debit de aer unitate interna 420 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 32 dB 35 dB 43 dB 47 dB 50 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 190 mm
Latime unitate interna 698 mm
Inaltime unitate interna 255 mm
Greutate unitate interna 6.5 kg

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa 50 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 290 mm
Latime unitate externa 777 mm
Inaltime unitate externa 498 mm
Greutate unitate externa 24 Kg

FUNCTII

Functii climatizare Racire Incalzire Dezumidificare Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi Da
Caracteristici speciale Sleep Mode Auto Restart Functie Turbo Wi-Fi Control Telecomanda Functie I Feel Hidden Display Timer 24 ore Functie 4 Way Swing Mod Dry

 

oferta online + DISCOUNT

Trei alternative pentru Daewoo 9000 BTU, DSB-H09A0KLH-VW

Vezi si aparatele de aer condionat recomandate de catre noi.

Alege si unul dintre serviciile de instalare si montaj aparat de aer conditionat.