Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-12EAWF, inovativ si inventiv ca de fiecare data, iti aduce vara aceasta racoarea in casa, direct de pe smartphone-ul tau.

Denumirea completa a produsului este Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12EAWF, 3D Air Flow, Control WiFi, 3D Inverter, 12000 BTU, Functie incalzire, Clasa A++, Display, Alb

Daca te intoci de la lucru si te gandesti ce placut ar fi sa ajungi acasa si sa te racoresti fara a mai astepta cele multe minute pana ce apartamentul sau casa ta ajunge la o temperatura prietenoasa?

Nimic mai simplu, de acum, cu doar o simpla accesare a aplicatiei de pe mobil poti seta temperatura/porni/opri aerul conditionat in functie de nevoile situatiei in care te afli.
Utilitatea si avantajele folosirii acestui aparat de aer conditionat, Star-Light ACT-12EAWF cu Wi-Fi se lasa usor remarcata fara nicio indoiala.

vezi oferta online

Consum mic de energie, randament mai bun!
Dotat cu agentul frigorific de generatie viitoare R32, aparatul de aer conditionat Star-Light surclaseaza cu succes aparatele traditionale, avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Agentul de racire R32 este un agent frigorific nou, ce reprezinta doar o treime din pericolul incalzirii globale cauzat de refrigerantii traditionali.

In comparatie cu agentul traditional, acesta are un volum de incarcare mai mic, ceea ce inseamna mai putin freon, mai putina poluare, fiind astfel clasificat netoxic.

Potrivit normelor Uniunii Europene, pana in anul 2025, folosirea aparatelor cu agent de racire traditional (cele cu freon) va fi interzisa, recomandate fiind cele cu agentul R32, un gaz ce reuseste cu succes sa protejeze mediul inconjurator si sa reduca in acelasi timp consumul de energie electrica al instalatiilor de racire.

Eficienta
Realizeaza temperatura optima pe care o dorim in toata camera fara sa ne facem griji in privinta costurilor. Dotat cu clase energetice superioare, atat la racire cat si la incalzire, Star-Light ACT-12EAWF iti ofera clipe de relaxare la o temperatura optima.

Functia 3D Air Flow
Functia asigura un flux de aer “3D” pentru o racire echilibrata, acoperind astfel, uniform, toate colturile locuintei tale. Usor de setat, aceasta functie poate fi reglata din telecomanda, dirijand fluxul de aer atat pe verticala cat si pe orizontala.

Functia de dezumidificare
Aceasta functie ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali, pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari precum: durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului si gatului sau scaderea imunitatii organismului.

Functie Follow Me
Cu ajutorul functiei Follow Me, aparatul inactiveaza senzorul de temperatura de pe unitatea interna si regleaza temperatura in functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda.

Operare silentioasa
Aparatul are un nivel sonor de 50dB, suficient de mic astfel incat sa te poti relaxa, dormi sau desfasura in tihna activitatea din interiorul locuintei fara a fi deranjat de un nivel sonor prea mare.

vezi oferta online

Functie Turbo
Functia Turbo creste puterea aparatului pentru o perioada limitata de timp, astfel incat racirea sau incalzirea locuintei sa se realizeze mai rapid.

Timer
Cu ajutorul functiei Timer, putem seta aparatul sa porneasca sau sa se opreasca intr-un interval de 24 de ore.

Sleep Mode
Functia Sleep Mode, scade capacitatea aparatului atata timp cat aceasta este activa.

Auto-curatare
Functia previne acumularea umiditatii in interiorul aparatului prin pornirea ventilatorului chiar si atunci cand acesta este oprit.

Functie auto-restart
Functia auto-restart reporneste aparatul cu ultimele setari facute inainte de oprirea ivoluntara a acestuia.

Memorarea pozitiei flapsului
Cu ajutorul acestei functii flaps-ul este repus in pozitia avuta inainte de oprirea aparatului.

Diagnosticare automata
Functia este foarte utila deoarece furnizeaza informatiile potrivite atunci cand apar erori de functionare ale aparatului.

Detectare pierdere agent frigorific
Functia protejeaza compresorul aparatului, oprind automat dispozitivul in momentul scurgerii de agent frigorific.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 22 m²
Capacitate generala 12000 BTU
Capacitate de racire 12000 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Tip filtru Lavabil
Tip compresor Rotativ
Numar trepte ventilator 4
Inverter Da
Kit instalare inclus Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 220 V 240 V
Consum nominal la racire 1130 W
Consum nominal la incalzire 922 W
Agent de racire R32

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 50 dB
Culoare unitate interna Alb/Auriu
Lungime unitate interna 811 mm
Latime unitate interna 198 mm
Inaltime unitate interna 278 mm
Greutate unitate interna 8 Kg

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa 60 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 777 mm
Latime unitate externa 290 mm
Inaltime unitate externa 498 mm
Greutate unitate externa 24 Kg

vezi oferta online 2 + CADOU

Trei alternative pentru Star-Light ACT-12EAWF

 

Vezi si aparatele de aer condionat pe care le recomandam noi.

Alege si unul dintre serviciile de instalare si montaj aparat de aer conditionat.