Denumirea completa a produsului este Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-09WIFI, Control WiFi, 3D Inverter, 9000 BTU, Functie incalzire, Clasa A++, Display, Alb.

Vara asta Star-Light iti racoreste casa de la distanta! Star-Light, inovativ si inventiv ca de fiecare data, iti aduce vara aceasta racoarea in casa, direct de pe smartphone-ul tau!

 

vezi oferta online

Te afli in oras si te gandesti ce placut ar fi sa ajungi acasa si sa te racoresti fara a mai astepta cele 30min-60min pana ce camera ta ajunge la o temperatura prietenoasa? Prietenii tai si-au anuntat vizita pe neasteptate si nu esti acasa sa dai drumul aerului conditionat pentru a racori casa inainte de sosirea lor? Bunicul sau bunica ta, care nu se poate deplasa usor, a ramas singur/a in camera in timp ce tu esti la cumparaturi si isi doreste sa dea drumul aerului conditionat?

Nimic mai simplu, de acum, cu un aparat de aer conditionat Star-Light ACT-09WIFI, cu doar o simpla accesare a aplicatiei de pe mobil poti seta temperatura/porni/opri aerul conditionat in functie de nevoile situatiei in care te afli.

Utilitatea si avantajele folosirii aerului conditionat Star-Light cu Wi-Fi se lasa usor remarcate fara nicio indoiala.

vezi oferta online

Eficienta
Star-Light ACT-09WIFI este dotat cu functia Inverter, functie ce ajuta la cresterea eficientei aparatului, reducandu-i vibratiile si zgomotul cu ajutorul controlului vitezei compresorului si lasand aerul conditionat sa ajunga la temperatura dorita pe care o mentine constanta fara variatii deranjante.
Pe langa functia Inverter, aparatul Star-Light include clase energetice superioare precum A+ la incalzire si A++ la racire, ce-i confera acestuia avantajul unui consum energetic redus.

Functia de dezumidificare
Aceasta functie ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali, pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari precum: durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului si gatului sau scaderea imunitatii organismului.

Functia JET
Reprezinta cea mai rapida metoda de racire disponibila, ce seteaza aparatul pentru o functionare la viteza mare de ventilatie, racind incaperea mult mai rapid decat in cazul altor setari.

Functiile Sleep/Night mode si Timer se dovedesc si ele utile in functie nevoile fiecaruia.

Trei alternative pentru Star-Light ACT-09WIFI

Vezi si aparatele de aer condionat pe care le recomandam noi.

Alege si unul dintre serviciile de instalare si montaj aparat de aer conditionat.