Denumirea completa a produsului este Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-18FOWF, Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi.

  • Te afli in oras si te gandesti ce placut ar fi sa ajungi acasa si sa te racoresti fara a mai astepta cele 30min-60min pana ce camera ta ajunge la o temperatura prietenoasa?
  • Prietenii tai si-au anuntat vizita pe neasteptate si nu esti acasa sa dai drumul aerului conditionat pentru a racori casa inainte de sosirea lor?
  • Bunicul sau bunica ta, care nu se poate deplasa usor, a ramas singur/a in camera in timp ce tu esti la cumparaturi si isi doreste sa dea drumul aerului conditionat?

vezi oferta online

Nimic mai simplu, de acum, cu acest aparat de aer conditionat Star-Light ACM-18FOWF, cu doar o simpla accesare a aplicatiei de pe mobil poti seta temperatura/porni/opri aerul conditionat in functie de nevoile situatiei in care te afli.
Utilitatea si avantajele folosirii aerului conditionat Star-Light cu Wi-Fi se lasa usor remarcata fara nicio indoiala.

Consum mai mic de energie, randament mai bun!
Dotat cu agentul frigorific de generatie viitoare R32, aparatul de aer conditionat Star-Light surclaseaza cu succes aparatele traditionale, avand un impact redus asupra mediului inconjurator, un lucru foarte important daca ne raportam la pericolul incalzirii globale. Agentul de racire R32 este un agent frigorific nou, ce reprezinta doar o treime din pericolul incalzirii globale cauzat de refrigerantii traditionali.

In comparatie cu agentul traditional, acesta are un volum de incarcare mai mic, ceea ce inseamna mai putin freon, mai putina poluare, fiind astfel clasificat netoxic.

Potrivit normelor Uniunii Europene, pana in anul 2025, folosirea aparatelor cu agent de racire traditional (cele cu freon) va fi interzisa, recomandate fiind cele cu agentul R32, un gaz ce reuseste cu succes sa protejeze mediul inconjurator si sa reduca in acelasi timp consumul de energie electrica al instalatiilor de racire.

vezi oferta online

Eficienta
Realizeaza temperatura optima pe care o dorim in toata camera fara sa ne facem griji in privinta costurilor.

Dotat cu functia Inverter si cu clase energetice superioare, atat la racire cat si la incalzire,
Star-Light ACM-12FOWF iti ofera clipe de relaxare la o temperatura optima.

Functia de dezumidificare
Aceasta functie ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali, pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari precum: durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului si gatului sau scaderea imunitatii organismului.

vezi oferta #2 online

Mai mult decat util, perfect
Fiind dotat cu functii extrem de utile ca Sleep/Night mode, Timer sau Follow me, aerul conditionat Star-Light ACM-12FOWF va uimi inca de la prima pornire, prin controlul sporit asupra timpului si al intensitatii de operare. Calitatea aerului pe care il introduce in camera este asigurata de un filtru de particule de ultima generatie.

Trei alternative de aparate de aer conditionat.

 

Vezi si aparatele de aer condionat pe care le recomandam noi.

Alege si unul dintre serviciile de instalare si montaj aparat de aer conditionat.