Acest Aparat de aer conditionat Midea Blanc, 9000 BTU, Clasa A++, include tehnologia Inverter Quattro: practic imbina patru tehnologii avansate pentru o performanta ridicata.

Denumirea completaa produaului este Aparat de aer conditionat Midea Blanc, 9000 BTU, Clasa A++, iECO Mode, Follow Me, Sistem dublu purificare. Codul produsului este Midea Blanc 9000 BTU MSMABU-09HRFN1.

 

vezi oferta online + Card cadou

Aparatele de aer conditionat Midea Inverter Quattro actioneaza la fel de rapid, eficient si echilibrat ca o masina sport.

Unitate exterioara este ergonomica, esterealizata cu un design inovativ in forma de diamant, fara colturi ascutite si fara suruburi la vedere langa panoul frontal. Grilajul de aerisire, fiind inspirat de surubul lui Athimede, contine un ventilator cu un concept nou care reduce la minim zgomotele produse.

Nervurile in forma de T de pe panoul superior permit obtinerea unei mai mari rezistente si stabilitate.

Compresorul de inalta performanta dezvoltat de Midea, genereaza o energie continua pentru confortul dvs. maxim. La pornire, datorita frecventei ridicate de 65 Hz, genereaza intr-un timp foarte scurt un flux puternic de aer racit / incalzit asigurand un confort instantaneu.

Aparatele de climatizare Midea pot genera caldura chiar si la o temperatura de minus 15 grade Celsius si pot mentine un aer rece la o temperatura exterioara de 50 grade Celsius.
Modul inteligent de economisire a energiei, iEco, va poate economisi pana la 60% din energia electrica timp de 8 ore, in timpul somnului.

Tehnologia de confort fara trepte GA pastreaza camera la o temperatura perfect constanta, fara fluctuatii.

Super COOL
Functia SUPER COOL este un adevarat “semn distinctiv” al aparatelor de aer conditionat BLANC: se activeaza prin simpla apasare a unui buton, aceasta functie speciala accelereaza la maxim viteza de rotatie a ventilatorului intern, crescand astfel fluxul de aer rece si permitand aparatului sa scada cu rapiditate temperatura pana la 17C.

Aparatele de aer conditionat din gama Midea BLANC utilizeaza o tehnologie de pornire exclusiva si de o putere mare, in masura sa genereze un flux puternic de aer rece intr-un timp foarte scurt (pana la 30 secunde) pentru a garanta un confort imediat.

Un consum redus
iECO: economie garantata pana la 60%. Aparatele de aer conditionat din gama Midea BLANC sunt echipate cu o functie speciala iECO, ce permite o economie a energiei electrice de pana la 60% in 8 ore, fata de aparatele de aer conditionat traditionale.

Gear: ofera o “viteza” in plus aparatului tau de aer conditionat
Datorita functiei exclusive GEAR, Midea BLANC ofera utilizatorului posibilitatea de a gestiona in mod individual puterea furnizata de unitate, alegand unul din cele3 niveluri: 50%, 75% si 100%. In acest mod poti uita de clasicele (si uneori complicatele) setari, concenrandu-te numai pe viteza la cere doresti sa functioneze.

BLANC face orice pentru confortul tau
Prin simpla apasare a unui buton, Blanc poate activa functia “NU DERANJATI”, anuland astfel toate semnalele acustice, stingand display-ul si optimizand silentiozitatea ventilatorului intern.

FOLLOW ME: temperatura potrivita pentru tine
Telecomenzile din gama BLANC sunt echipate cu un senzor de temperatura pe care unitatea o considera drept “temperatura ambientala”. Setand functia FOLLOW ME, aparatul va masura temperatura reala perceputa de utilizator, garantand acestuia un confort maxim.

Somn usor. Chiar si cu clima pornita
Functia SWEET DREAMS, garanteaza conditii de temperatura optima pentru somn, regland pas cu pas puterea aerului in functie de temperatura corpului.

Filtru unic, protectie dubla
Filtrul ANTI PRAF capteaza si inlatura particulele de praf si praful transportat de aer, iar filtrul CATALIZATOR elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (VOC), pe langa faptul ca filtreaza gazele nocive si mirosurile neplacute.

Are sistem de auto-curatare
Schimbatorul de caldura al unitatii interioare este uscat imediat dupa oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor, reducand semnificativ mirosul si prelungind durata de viata a aparatului de aer conditionat.

Certificat Eurovent
Eurovent este un program European de Certificare a Calitatii si Performantelor echipamentelor de incalzire si climatizare. Certificatul Eurovent garanteaza faptul ca indicatorii de performanta a produsului sunt conform standardelor europene si internationale si cu declaratiile de performanta ale producatorului.

vezi oferta online + Card cadou

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 25 m²
Capacitate generala 9000 BTU
Capacitate de racire 9000 BTU 11000 BTU
Capacitate de incalzire 10000 BTU 11500 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Temperatura minima de operare racire (-°C) 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C) 50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C) 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C) 30
Tip filtru Antibacterian Anti alergic Anti-praf
Tip compresor Inverter Quattro
Numar trepte ventilator 4
Inverter Da
Kit instalare inclus Nu

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 220 V 240 V
Consum nominal la racire 821 W
Consum nominal la incalzire 811 W
Agent de racire R410A

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna 490 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 29 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 715 mm
Latime unitate interna 205 mm
Inaltime unitate interna 285 mm
Greutate unitate interna 6.5 kg

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa 56 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 770 mm
Latime unitate externa 300 mm
Inaltime unitate externa 555 mm
Greutate unitate externa 25.2 Kg

FUNCTII

Functii climatizare Racire Incalzire Ventilatie Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi Nu
Caracteristici speciale Follow me Super cool Sweet dreams Cold Catalyst Filter IECO Mode Gear Change Louver Position Memory GA Stepless Diamond-edged Casing Certificat Eurovent Flash Cooling & Heating High Density Filter Wi-Fi adaptabil

 

vezi oferta online 2 – discount 33%

Trei alternative pentru Midea Blanc 9000 BTU

 

Vezi si aparatele de aer condionat recomandate de catre noi.

Alege si unul dintre serviciile de instalare si montaj aparat de aer conditionat.