Aparatul de aer conditionat LG S12ET Standard Wi-Fi 12000 BTU este silentios pe prima treapta, atat unitatea interna cat si cea externa si raceste repede.

Debumirea copleta a produslui este Aparat de aer conditionat LG S12ET Standard Wi-Fi 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, 10 ani garantie compresor, Filtru protectie Dual, Controlul energiei active, S12ET Dual Inverter, R32

 

vezi oferta

Aplicatia LgThinq usor de folosit su super utila, poti seta aerul cum vrei, iti arata consumul de energie, pozitionarea palelor, diagnoza, iti arata temperatura din incapere si cel mai important este ca il pot actiona de oriunde. Aerul este directionat atat pe verticala cat si pe orizontala. Design frumos si destul de slim atat unit interna cat si cea externa.

Sunt disponibile si variantele S09ET de 9000 BTU cu Wifi, S24ET de 24000 BTU cu WiFi, S18ET de 18000 BTU cu WiFi, S09EQ de 9000 BTU fara WiFi si S12EQ de 12000 BTU fara WiFi.

Economie de energie
Tehnologia Inverter Compressor regleaza continuu viteza unui compresor, pentru a mentine nivelurile dorite de temperatura. Mai mult, tehnologia Smart Inverter de la LG cu frecventa pe gama de lucru cu economie de curent economiseste mai multa energie decat compresorul conventional.

Racire rapida
Aparatul de aer conditionat LG incepe rapid racirea aerului, utilizand gama de racire la viteza mare cu tehnologie Smart Inverter de la LG, astfel ca sufla aerul pe distante mai mari, iar spatiile se racesc mai rapid.

Design simplu si subtire, cu afisaj ascuns
Designul subtire si modern al aparatului de aer conditionat LG faciliteaza instalarea si asigura o curatare confortabila, cu filtrul ajustabil EZ. Mai mult, afisajul mare ascuns este perfect pentru verificarea confortabila a afisarii energiei.

Zgomot redus de 19 dB
Aparatele de aer conditionat LG functioneaza la niveluri acustice reduse, datorita ventilatorului inclinat unic LG si tehnologiei de motor BLDC, care elimina zgomotul inutil si permite o functionare lina.

Controlul energiei active
Functia Controlul energiei active va permite sa selectati nivelul de consum energetic in functie de situatie. Beneficiati de o atmosfera racoroasa si confortabila si economisiti energie.

Comfort Air
Functia Comfort Air regleaza palele intr-o pozitie presetata ce deviaza aerul furnizat astfel incat sa evite suflarea direct spre ocupantii incaperii.

Instalare rapida si simpla
Aparatele de aer conditionat LG sunt proiectate pentru instalare mai simpla si mai eficienta, indiferent de mediul ambiant si de numarul de persoane implicate in procesul de instalare.

Filtru cu protectie dubla
Filtrul cu protectie dubla capteaza particulele de praf cu diametrul mai mare de 10 ㎛, precum si bacteriile.

Incalzire rapida
Functia 4 Way Auto Swing regleaza fluxul de aer, in functie de mediul inconjurator, permitand o distributie optima a aerului cald in spatiile de locuit si incalzirea rapida a acestora.

vezi oferta

Curatare automata
Functia completa de curatare automata previne dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe schimbatorul de caldura, astfel oferind un mediu mai placut si mai confortabil pentru utilizator.

Gold Fin
Sistemul Gold Fin™ se asigura ca suprafata este mai rezistenta la coroziune si imbunatateste durabilitatea schimbatorului de caldura pentru o perioada mult mai mare de timp.

Diagnosticare inteligenta
La acest Aparat aer conditionat LG S12ET, diagnosticarea inteligenta (smart diagnosis) va permite sa consultati cu ajutorul smartphone-ului informatii privind configurarea, instalarea, solutionarea problemelor, precum si alte informatii utile pentru dumneavoastra * Specificatiile pot varia in functie de fiecare model. Cand este conectat la Multi ODU, functia de diagnosticare inteligenta se poate sa nu fie disponibila.

Ce este diagnosticarea inteligenta? diagnosticarea inteligenta permite utilizatorilor sa acceseze comod informatii privind configurarea, instalarea, solutionarea problemelor si altele, direct de la un smartphone.

vezi oferta 2

Trei alternative pentru Aparatul de aer conditionat LG S12ET

 

Vezi si aparatele de aer condionat pe care le recomandam noi.

Alege si unul dintre serviciile de instalare si montaj aparat de aer conditionat.