Denumirea complet a produsului este Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Design Vshape, Filtru High Density, Eco Mode, HAC-12OWF-BK, Panel negru oglinda cu carcasa gri.

Heinner Obsidian 12000 BTU HAC-12OWF-BK include functii precum dezumidificare, Incalzire, Racire, Auto Clean, Follow me, Detectare pierdere agent frigorific, Auto-diagnoza, Functia ECO, Super Ionizare, Operare silentioasa, Functia Forest wind, Functie mentinere temperatura 8 ﹾC si Laterale iluminate colorat pe timpul functionarii.

 

vezi oferta online

Panel tip oglinda, culoare negru
Design-ul deosebit al panelului aduce un plus de eleganta in casa dumneavoastra.

Panel fotosenzitiv
Panelul fotosenzitiv regleaza automat afisajul si sunetul displayului. Atfel, atunci cand se stinge lumina in camera, afisajul se intuneca incet, dupa 5s viteza ventilatorului scade si este oprit orice sunet. Revine la normal atunci cand se lumineaza din nou camera.

Control WIFI
Mai simplu ca niciodata! Poti activa pornirea aparatului de la birou sau de oriunde exista conexiune la internet, pentru a beneficia de confort termic de cum deschizi usa. Produsul vine insotit de kitul WIFI iar aplicatia se descarca gratuit prin scanarea codului QR aflat pe pachetul WIFI. Disponibila pentru sistemele Android si IOS.

Functie Follow Me
Confort termic maxim. Produsul urmareste temperatura ambientala din jurul telecomenzii (prin citirea senzorului aflat in telecomanda).

Operare silentioasa
Te bucuri de liniste deplina prin activarea functiei Mute Operation, care opreste orice sunet.

Functie super ionizare
Ionizatorul elibereaza ioni negativi si pozitivi la interior, prin care se realizeaza curatarea a aerului si diminuarea mirosurilor neplacute. Mai mult de atat, functia de super ionizare ajuta la absorbtia prafului, polenului si altor particulele mici generatoare de diverse alergii. Se creeaza astfel un mediu sigur, relaxant si sanatos.

vezi oferta online

Functie forest wind
Functia “Forest Wind” iti ofera un aer proaspat si racoros, exact ca in mijlocul padurii.

Tehnologie 3D Inverter
Tehnologia 3D Inverter ofera un confort sporit, fiabilitate crescuta si economisirea energiei prin utilizarea optima a compresorului.

Clasa energetica A++
Clasa energetica superioara pentru modul racire = un plus de economie a energiei.

Consum in standby 1W
Protejeaza mediul inconjurator printr-un consum de doar 1W in modul stand by.

Filtru High Density
Filtrul HD asigura o eficienta crescuta a retinerii prafului cu pana la 50% mai mult si a polenului cu pana la 80%.

Detectare pierdere agent frigorific
Functia de detectare pierdere agent frigorific opreste automat functionarea aparatului, protejand astfel compresorul.

Ventilator interior cu 12 trepte
Design special al ventilatorului unitatii interioare care asigura controlul precis al debitului de aer si confortul termic.

vezi oferta #2

Trei alternative pentru Heinner Obsidian 12000 BTU HAC-12OWF-BK

 

Vezi si aparatele de aer condionat pe care le recomandam noi.

Alege si unul dintre serviciile de instalare si montaj aparat de aer conditionat.