Mopul electric Karcher FC3 curata cu usurinta sub mobilier mai bine decat orice alt mop ordinar. Mopul electric cu acumulator FC 3Cordless Premium curata mereu cu apa curata datorita functiei inovatoare de auto-curatare.

Un mop electric Karcher FC3 Premium este ajutorul perfect in orice casa. Uitati de fire si de curatam mopul in galeata, de apa murdara si de mizerie in casa.

vezi oferta online

Mop electric Karcher FC3 Cordless Premium | wireless

Mopul electric cu acumulator FC 3 Cordless Premium inlocuieste cu succes mopul ordinar. Dispune de o functie inovatoare de auto-curatare, care asigura faptul ca rolele ce se rotesc sunt umezite permanent cu apa curata, in timp ce murdaria se colecteaza in rezervorul de apa murdara.

Varianta Premium vine, de asemenea, cu o pereche suplimentara de role, 30 ml detergent pentru pardoseala din lemn si cu un detergent universal la 500 ml. FC 3 Cordless Premium are un design subtire, ergonimic la depozitare si pentru a curata sub mobilier. O articulatie pivotanta permite curatarea fara efort a colturilor si marginilor.

Podelele se usuca in aproximativ 2 minute, ceea ce inseamna ca si parchetul poate fi curatat fara riscuri, la fel ca toate celelalte pardoseli dure. Independenta de priza si afisajul LED pentru bateria litiu-ion garanteaza libertate de miscare si o experienta de curatare fara limite.

Mopul electric FC 3 Premium Cordless atinge o performanta de curatare mai buna cu pana la 20% comparativ cu un mop ordinar in categoria de testare “Stergere”. Se refera la rezultatele medii ale testelor pentru eficienta curatarii, pentru colectarea murdariei si pentru curatarea marginilor.

Cele mai importante aspecte de punctat

 1. Indeparteaza murdaria si petele
  Inlocuieste mopul si galeata traditionala Curata chiar pana la margine.
 2. Stergerea este cu 20% mai curata decat cu un mop ordinar si este mult mai convenabila. Sistem cu 2 rezervoare: udarea permanenta a rolelor din recipientul de apa curata in timp ce murdaria este colectata in rezervorul de apa murdara. Fara efort: Nu aveti nevoie de galeata, laveta, fara clatire. Rolele se pot spala la masina la 60 ° C.
 3. Design subtire al dispozitivului si capul de curatare cu articulatie pivotanta
  Curatarea fara efort sub mobilier si in jurul obiectelor. Usor de manevrat si utilizare confortabila datorita greutatii scazute a produsului. Depozitare compacta
 4. Potrivit pentru toate pardoselile dure (de exemplu, parchet lacuit, laminat, gresie, PVC, vinil)
  Umezeala reziduala scazuta inseamna ca pardoselile pot fi calcate din nou dupa aproximativ 2 minute. O gama larga de agenti de curatare si produse de ingrijire pentru toate tipurile de pardoseli.
 5. Aproximativ 20 minute autonomie pentru puternicul acumulator litiu-ion
  Libertate maxima de miscare atunci cand curatati, datorita faptului ca sunteti independenti de prizele electrice – nu este nevoie sa va mutati la alte prizele. Afisajul LED in trei trepte functioneaza ca un indicator intuitiv al nivelului bateriei.
 6. Statie de parcare cu depozitare role
  Depozitarea si parcarea practica a dispozitivului si a rolelor.

vezi oferta online

Specificatii tehnice

Tipul de curent (Ph/V/Hz) 1 / 100 – 240 / 50 – 60
Performanță de lucru pe încărcare a bateriei (m²) 60
Capacitate rezervor apă curată (ml) 360
Capacitate rezervor de apă murdară (ml) 140
Lățime de lucru a rolei (mm) 300
Timp de uscare pardoseli 2
Tensiune acumulator (V) 7,2
Timpul de lucru al acumulatorului 20
Durata de încărcare al acumulatorului (h) 4
Tipul bateriei Acumulatori Li-Ion
Greutatea fără accesorii (kg) 2,4
Greutate cu ambalaj (kg) 4,9
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 305 x 226 x 1220
* Aparatul de curățat podele Kärcher obține o performanță de curățare cu până la 20% mai bună în comparație cu un mop convențional din categoria test de „Ștergere”. Se referă la rezultatele medii ale testelor în ceea ce privește eficiența de curățare, ridicarea murdăriei și curățarea marginilor.

 

Trei alternative pentru Mopul electric Karcher FC3 Cordless Premium

Aparat de curatat pardoseli Karcher FC 5, 460 W, curatare automata a rolelor, sistem cu doua rezervoare, 1 set de role, Galben Aparat de curatat pardoseli Karcher FP 303, 600 W, 1000 rot/min, 4 l, 3 paduri, Sac textil, Galben/Negru Aspirator multifunctional fara fir Crosswave Cordless 3 in 1, Aspirare, spalare si uscare, Bissell, Curata suprafete multiple, Sistem patentat cu 2 rezervoare, Autonomie 25 minute, 250W
Aparat de curatat pardoseli Karcher FC 5 Cordless, Li-Ion 25.2V, curatare automata a rolelor, sistem cu doua rezervoare, 1 set de role, Galben Aparat de curatat pardoseli Karcher FP 303, 600 W, 1000 rot/min, 4 l, 3 paduri, Sac textil, Galben/Negru Aspirator multifunctional fara fir Crosswave Cordless 3 in 1, Aspirare, spalare si uscare, Bissell, Curata suprafete multiple, Sistem patentat cu 2 rezervoare, Autonomie 25 minute, 250W
vezi oferta aici vezi oferta aici vezi oferta aici

 

Mopul electric Karcher FC3 Premium ar putea un gadgetpentru cineva si o utilitate pentru altcineva, vezi si alte produse pentru casa

 

REVEDEȚI PREZENTAREA
Design
Functii
Accesorii
Consum