Pastreaza alimentele pentru un timp indelungat, cu Lada frigorifica Lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE, 99 litri fara risipa de energie.

Lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE are o capacitate de 99 litri si conserva cu succes cantitati considerabile datorita design-ului interior, proiectat special pentru ca dumneavoastra sa profitati la maxim de spatiul util. Datorita rolelor de transport, puteti muta lada frigorifica cu usurinta in orice colt al bucatariei sau balconului.

vezi oferta online

Lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE, 99 litriDenumirea completa a produsului este lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE, 99l, Control Digital, Functie frigider, Clasa A+, Alb. Da, de aceasta data nu am ales sa ne uitam la o lada frigorifica Beko, Arctic, Whirlpool sau Heinner, ci am ales MIDEA MDRC150FZF01CE.

 

Acest produs este un inlocuitor al produsului denumit lada frigorifica MIDEA HS-129CEN, 99l, Control Digital, Functie frigider, Display, Clasa A+, care s-a bucurat de o popularitate destul de mare.

Midea Group este un brand chinezesc care produce electrocasnice in orasul Beijiao. Chinezii au inceput sa faca lucruri din ce ce in ce mai bune, astfel 90% din toate dispozitivele electrice pe care le avem, sunt fabricate in China. Pe aceasta cale remintesc Xiaomi, un brand foarte bun.

Panoul de comanda cu afisaj digital este o caracteristica foarte utila care iti permite sa monitorizezi mai bine temperatura de la interior, prin butoane/comenzi controlate electronic.

Fie ca detii un spatiu comercial sau doresti pentru tine acasa, o lada frigorifica asa cum este MIDEA MDRC150FZF01CE este esentiala daca doresti sa tii alimentele si bauturile racoritoare la rece pentru a le proteja sa nu se altereze pe tot parcursul verilor calde.

Vorbim de un consum energetic redus, un alt aspect important, lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE fiind incadrata in clasa de energetica A+, consumand conform specificatiilor tehnice, 168 kWh/an.

vezi oferta online

Cele mai importante aspecte de punctat:

 1. Producator Midea Group
  Avand o istorie bogata in producerea si inovarea produselor electrocasnice si nu numai, Midea este unul dintre cei mai mari producatori de profil din lume si una dintre cele mai importante companii din China, cu o platforma globala ce include filiale si sucursale in toata lumea.Are o gama variata de produse electrocasnice si nu numai, promovand sustenabilitatea atunci cand vine vorba de consumul redus de energie electrica, pentru a ne face viata mai confortabila si mai placuta.
 2. Prospetime maxima, consum minim
  Lada frigorifica Midea imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija unui consum ridicat de energie electrica, consumand cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+.
 3. Spatiu generos de stocare
  Aceasta dispune de un spatiu de stocare generos, avand o capacitate de 99 l. Design-ul sau iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti stoca cu usurinta, o cantitate cat mai mare de alimente.
 4. Izolatie de calitate
  Lada este dotata cu o izolatie de calitate, asigurandu-se astfel un consum redus de energie si o functionare mult mai eficienta in procesul de racire, pastrand alimentele la o temperatura constanta pentru mai mult timp.
 5. Zgomot redus
  Avand un nivel de zgomot de 40dB si vibratii reduse, lada frigorifica Midea este suficient de silentioasa pentru a se integra perfect in cadrul ambiental sonor al caminului tau.
 6. Role transport
  Lada este dotata cu 2 roti rezistente, fiind astfel usor de manevrat si transportat.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Numar cosuri 1
Numar usi 1
Tip panou de comanda Digital
Capacitate de inghet / 24h 4.5 Kg
Volum net total 99 l
Culoare Alb

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 40 dB
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Agent racire R 600a
Clasa climatica N-SN-ST-T

FUNCTII

Functii Termostat ajustabil 2 roti pentru transport facil

PERFORMANTE ENERGETICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Consum anual energie 168 kWh
Consum zilnic energie 0.46 kWh

DIMENSIUNI

Latime 56.5 cm
Inaltime 85 cm
Adancime 52.3 cm
Greutate 26 Kg

 

Trei alternative pentru Lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE

Lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE, 99l, Control Digital, Functie frigider, Clasa A+, Alb Lada frigorifica Star-Light CFM-99FWH, 99 l, Clasa A+, Alb Lada frigorifica Heinner HCF-M418CF+, 418 l, Clasa A+, Functie Frigider, Control mecanic, Alb
Lada frigorifica MIDEA MDRC150FZF01CE, 99l, Control Digital, Functie frigider, Clasa A+, Alb Lada frigorifica Star-Light CFM-99FWH, 99 l, Clasa A+, Alb Lada frigorifica Heinner HCF-M418CF+, 418 l, Clasa A+, Functie Frigider, Control mecanic, Alb
vezi oferta aici vezi oferta aici vezi oferta aici

 

Vezisi alte electrocasnice pe care le-am prezentat pana acum din aceeasi categorie.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Design
Functii
Zgomot
Consum