Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA este un echipament care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa cu trei sau patru membri.

In acest articol am ales Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, cu un design super minimalist, 310 litri, true no frost si digital inverter. Pentru o familie cu doi copii la care vine ocazional alte rude, bunici sau o bona, combina are capacitatea perfecta.

vezi oferta online

 

Combina permite schimbare sensului usii, astfel pozitionarea in bucatarie este mai simpla. Sertarul de legume si fructe este incapator, insa este mai scurt, asa cum este si primul de la congelator, doarece acolo se afla motorul.

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA | reviewCombina frigorifica Samsung RB31FERNDSA are senzor de deschidere usa, atentionand cand nu s-a inchis complet sau s-a uitat deschisa. Sunetul insa este destul de discret, daca nu esti in bucatarie, nu il auzi. Nu vad un dezavantaj din acest punct de vedere.

Atunci cand pleci de acasa pentru o perioada mai lunga de timp, poti seta combina pemodul Vacation, apasand butonul dedicat pe display. Acest lucru iti pastreaza o temperatura constanta in interior si reduce consumul de curent electric.

vezi oferta online

 

Cele mai importante lucruri de punctat sunt:

 1. Compresor Digital Inverter
  Spre deosebire de compresoarele conventionale, care au doar doua moduri compresorul Digital Inverter de la Samsung are 5 cicluri diferite de miscare, bazate pe nivelurile de umiditate si moduri de utilizare. Acest lucru ajuta la mentinerea unei temperaturi constante, reduce uzura compresorului asigurand o mai mare durabilitate si mentine zgomotul la minimum.
 2. True No Frost
  Tehnologia True No Frost de la Samsung asigura o racire uniforma pentru a impiedica depunerile de gheata. Acum puteti sa va mentineti toate alimentele perisabile proaspete si hranitoare. Mai mult, mentinand o temperatura constanta, tehnologia True No Frost necesita mai putina energie, crescand astfel durabilitatea sistemului de racire.
 3. Full Open Box (Congelator deschis complet)
  Cu o deschidere mai mare decat a sertarelor congelatoarelor conventionale, congelatorul complet deschis faciliteaza organizarea si scoaterea obiectelor – chiar a alimentelor voluminoase, cum ar fi o cutie de inghetata de 11 kg. Congelatorul se deschide la maxim pentru o utilizare optima a spatiului si, datorita designului sertarului, puteti deschide congelatorul chiar daca usa frigiderului este deschisa doar la 90 de grade.
 4. Rafturi Big Guard
  Ideal pentru o familie insetata, Big Guard este mai incapator decat rafturile frigiderelor conventionale. Asadar, puteti depozita cutii mari de lapte si suc pe usa, alaturi de doua randuri de doze si sticle de bauturi. In plus, Big Guard este perfect pentru racirea sticlelor de bautura inalte.
 5. LED in partea superioara
  Mai eficient din punct de vedere energetic decat becul conventional, LED-ul din partea superioara este mai luminos decat un LED obisnuit Samsung. Acesta lumineaza in totalitate frigiderul si va ajuta sa gasiti mai usor alimentele. Gasiti mai usor alimentele, astfel incat sa nu tineti usa deschisa prea mult – economisind timp si energie. Era ok daca lumina era pe laterale, astfel incat daca ai ceva voluminos in partea superioara, sa nu obtureze toata lumina din interior. Lumina totusi este foarte puternica, nu pot spune faptul ca are doar led superior este un minus.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip display LCD
Deschidere usa Dreapta Usi reversibile
Sistem de racire No Frost Congelator Frigider
Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Nivel zgomot 39 dB
Volum net total 310 l
Volum total brut 331 l
Compartimente speciale Compartiment produse lactate Compartiment legume & fructe
Accesorii incluse Suport pentru oua Suport pentru sticle Tava pentru gheata
Culoare Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Numar compresoare 1
Sistem racire No Frost
Consum anual energie 280 kWh
Clasa climatica SN-N-ST
Agent racire R600a
Autonomie fara curent 20 h

FRIGIDER

Volum net frigider 212 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 4
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 98 l
Numar compartimente 3
Capacitate de inghet / 24h 12 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Dozator apa Nu
Functii Iluminare interioara
Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii Digital Inverter

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 66.8 cm
Inaltime 185 cm
Greutate 70 Kg

 

Trei alternative Samsung RB31FERNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDBC, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, H 185 cm, Negru Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA, 308 l, Clasa A+, Full No Frost, Dozator apa, Compresor Digital Inverter, H 185 cm, Argintiu Combina frigorifica Samsung RB33J3030SA:EF, 328 l, Clasa A+, No Frost, Compresor Digital Inverter, H 185 cm, Metal Graphite
Combina frigorifica Samsung RB31FERNDBC, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, Compresor Digital Inverter, H 185 cm, Negru Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA, 308 l, Clasa A+, Full No Frost, Dozator apa, Compresor Digital Inverter, H 185 cm, Argintiu Combina frigorifica Samsung RB33J3030SA/EF, 328 l, Clasa A+, No Frost, Compresor Digital Inverter, H 185 cm, Metal Graphite
vezi oferta aici vezi oferta aici vezi oferta aici

Speram ca te-au ajutat informatiile noastre despre combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA. vezi si alte produse din categoria combina-frigorifica

REVEDEȚI PREZENTAREA
Design
Functii
Consum
Capacitate