Aspiratorul vertical XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10 este foarte silentios, chiar si pe modul turbo, iti permite sa aspirar si in timpul orelor de liniste, fara a deranja vecinii.

Denumirea completa a produsului este Aspirator vertical XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10, 3 trepte de viteza, 150W, 25.2 V, Baterie 3000 Mah, Autonomie 65 de min, Alb.

Aspirator vertical XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10, review si pareri

vezi oferta online + DISCOUNT vezi oferta online + CADOU

 

Cele mai importante aspecte de punctat:

 1. Ecran TFT in timp real
  Efect de afisare neted, clar si precis; Afiseaza starea in timp real a modurilor, a bateriei, a incarcarii, a limbii si a valorilor implicite; In modul continuu, nu este nevoie sa apasati butonul de alimentare tot timpul.
 2. Curatare puternica
  Cel mai nou motor digital se invarte la 125.000 rmp; Creand o putere de aspiratie de maxim 150 wati de aer, cu 25% mai mult decat ultima generatie.
 3. Baterie detasabila
  Timp de incarcare de 3,5 ore; 65 de minute de functionare in modul eco; Baterie detasabila cu un clic, dubleaza cu usurinta timpul de lucru al curatatorului; Suport montat pe perete pentru a incarca in acelasi timp dispozitivul de curatat si bateria.
 4. Cuplu inteligent
  Peria principala G10 poate functiona atat pe podea tare, cat si pe covoare; Poate regla automat puterea de aspiratie pentru toate tipurile de podea in modul automat;
 5. Designul de pieptanare in forma de V ajuta la imbunatatirea efectelor anti-incalcire. 99,97% Rata intreaga de filtrare, 12 cicloni actualizati pot arunca mai bine praful in cos, fara a infunda filtrul;
 6. Filtrul HEPA asigura aer curat in timpul aspirarii;
  Componentele lavabile sunt atat sanatoase, cat si economice. Cos de gunoi detasabil de 0,6 L. Golire printr-un click; Volumul mare ajuta la golirea mai rara a recipientului; Recipientul de colectare detasabil poate fi curatat mai usor.

vezi oferta online 1 vezi oferta online 2

Specificatii

Tip produs Aspirator robot
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata Cu spalare
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Functii Wi-Fi Baterie reincarcabila
Adancime 34 cm
Latime 34 cm
Inaltime 9.7 cm
Greutate 3.1 Kg
Culoare Alb Pur

SPECIFICATII TEHNICE

Autonomie acumulator 120 min
Nivel zgomot 72 dB
Capacitate colectare 0.7 l
Raza de operare 120 m

FILTRARE & ACCESORII

Tip sac Textil
Filtru evacuare HEPA
Accesorii incluse Perie standard Accesoriu pentru lichide

vezi oferta online 1 vezi oferta online 2

Trei alternative pentru XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10

Vezi si alte produse din categoria aspiratoare.