Emag Genius este un serviciu nou, oferit contra cost de catre cel mai mare magazin online din Romania. Merita sau nu?

Sunt multe pareri despre eMag Genius, cat este de util, daca merita, pentru cine este potrivit si cateva pareri si impresii sunt subiectele din acest articol.

vezi detalii eMag Genius

eMag Genius merita sau nu? Informatii, pareri si impresii

Sa intelegem despre cine vorbim, grupul Naspers sta in spatele gigantului eMag (Dante International) si este foarte prezent in Romania detinand si Autovit.ro, fashiondays.ro, PayU.roPCGarage.ro, compari.ro si olx.ro (fostul mercador.ro si fostul tocmai.ro).

Cum functioneaza eMag Genius?

Mai multe produse sunt marcate cu logo-ul Genius pe site, acestea avand conditii speciale de livrare, a doua zi, transport gratuit la eazybox indiferent de suma sau gratuit prin curier la comenzi peste 100 lei, drept de retur de 60 de zile, retur la easybox si diverse oferte prin Genius deals.

Pe scurt Emag Genius este un fel de Amazon Prime, serviciu care s-a dovedit ca un abonament foarte popular in randul cumparatorilor de pe Amazon.

Serviciul eMag Genius costa 99 lei pentru un an
si poate fi testat pentru o luna.

Testeaza gratuit eMag Genius

Magazinul eMag are cateva avantaje majore fata de alte magazine, are multe produse si un numar foarte mare de review-uti la cele mai multe dintre ele, uneori chiar si cu poze de la clienti.

Sa iti spune din experianta mea.
Pentru mine merita abonamentul. Doar intr-o luna am avut 7 comenzi de la eMag, intrucat comand produse pentru intreaga familie. La 7 comenzi as fi platit peste 100 lei doar transportul. Asa am platit 99 lei pentru serviciul eMag Genius, avand transportul GRATUIT pentru tot anul. Mi-am scos banii pe Genius din prima luna.

Daca fac o comanda in timpul noptii, orele 10-12:00 poate chiar si spre dimineata, a doua zi la 7:00 deja primesc SMS ca a ajuns la easybox.

eMag Genius pareri easyboxInainte faceam comenzi mai rare insa mai consistente, tocmai pentru ca plateam transportul pentru fiecare comanda. Acum imi comand si o pasta de dinti sau o cutie de capule de cafea, fara sa ma oftic de faptul ca am dat pe transport cat am dat pe produs.

Sa fiu clar, eu nu cumpar de la eMag doar pentru ca am abonament eMag Genius. Mai comand si de la Altex, VexioPCGarage, evoMAG si multe altele. De regula compar preturile pe price.ro sau compari.ro, sa vad unde ar fi cea mai buna oferta.

Atentie, anumite produse nu sunt disponibile la easybox deoarece risca sa se strice, acestea ar fi alimente, suplimente, vitamine si altele in zona aceasta.

Pentru cine merita eMag Genius?

Long story short:

  • daca comanzi mai des diverse pentru familie si casa si locuiesti in orasele in care se face livrare a doua zi, clar merita;
  • daca livrarea e intr-un oras unde nu se face a doua zi, atunci posibil sa merite macar pentru ca ai transport gratuit la comenzi peste 100 lei. Poti beneficia de serviciu daca esti din Bucuresti, Ilfov, Cluj, Timis, Constanta, Iasi, Brasov, Arges, Braila, Galati, Buzau, Dolj, Prahova si Sibiu;
  • daca ai copii si trebuie sa comanzi lapte praf, scutece, hainute si alte chestii, dupa prima luna iti scoti banii de Genius; Daca aduni si cafea, detergenti, pastile si sare pentru masina de spalat etc, din nou este ok pentru tine;
  • daca faci o comanda la trei luni, nu este pentru tine;
  • un avantaj care poate conteaza pentru tine este ca ai promotii saptamanale Genius la diverse categorii de produse;

vezi detalii eMag Genius

Faptul ca ai o gama super mare de produse cu livrare prin easybox, mi se pare cel mai la indemana aspect sa iti faci abonamentul Genius.

Vezi ce articole despre gadget-uri smart am scris.