Cele mai multe lucruri se intampla acum online. Daca esti in cautarea unui domeniu de site web gratuit sau a unui pachet de hosting ieftin si performant, ai ajuns bine. Citeste pana la final!

Un domeniu de site web este foarte accesibil acum, poate costa in jur de 5-9 euro pe an, in functie de provider, dar ce zici de un domeniu de site web GRATUIT?

Hostico ofera catre toti clientii lor, un domeniu site web gratuit pentru primul an, la alegerea oricarui pachet de hosting.

Cat platesc pe luna?

Pachetele de hosting pleaca de la 0,99 euro, suficient pentru un site cu baza de date, trafic moderat si continut dinamic. Astfel in primul an ai un domeniu site web gratuit + 11,88 euro hostingul, doar 0,99 euro pe luna, adica mai putin de 5 lei pe luna, cat o cafea de la 5 to go.

Vezi oferta completa aici

Hostico este o companie cu experienta de peste 21 de ani in industria IT, ofera domenii web, pachete hosting scalabile in functie de resurse, servere VPS cu babkup zilnic si suport incluse.

Domeniu site web .ro gratuit + hosting web ieftin

Cu Hostico ai stabilitate, viteza si flexibilitate, fie ca detii un site de prezentare, un blog, shop online, o afacere sau un dite de marketing afiliat.

Hostico se bazeaza pe unul din cele mai performante centre de date din Romania, GTS Telecom Bucuresti, garantand astfel servicii de calitate superioa.

Daca vrei un server VPS pentru tine sau compania ta, iti poti face singur configuratia folosing configuratorul dedicat de servere VPS.

GRATUIT ai in pachet: asistenta 24/7, backup zilnic, migrare gratuita de la alt provider, domeniu site gratuit, certificate SSL, protectie DDoS, interfata cPanel, Softaculous prin care poti instala WordPress, Magento, Prestashop etc si site builder.

Vezi oferta completa aici

Hostico va ofera hosting VPS cu medii de stocare SSD sau HDD găzduite in Romania. Virtualizate pe echipamente multi-processor Intel XEON enterprise, cu protectie DDoS, backup zilnic automat si monitorizare 24/7.

Vezi chiar aici si alte articole pe care le-am scris pana acum.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Pachete/optiuni
Pret
Uptime