Sanatatea incepe prin reducerea grasimii corporale, spune Huawei, si chiar are dreptate. Cantarul smart Huawei AH100 esti aici pentru a arata acet lucru.

Despre grasime si greutate putem vorbi cat o lectie de anatomie, dar astazi vorbim despre cantarul smart Huawei AH100 si cum ne putem simplifica viata cu un cantar smart.

Miscarea combinata cu un regim alimentar sanatos, poate rezulta intr-un tonus bun si un fizic de atlet. Aici intra si cantarul in schema.

Cu totii avem nevoie de un ritm de viata activ, care poate insemna peste 5000 de pasi pe zi, exercitii acasa sau la sala, activitati in aer liber sau un sport de performanta.

vezi oferta online

Vorbim despre cantarul Huawei AH100 Body Fat.

Poze cantar smart huawei ah100:

Ce parametri urmareste acest cantar smart?

1. greutatea;
2. procentul de grasime corporala;
3. BMI (Body Mass Index) greutatea in kg impartita la inaltime in m;
4. masa musculara;
5. procentul de apa din corp;
6. masa osoasa;
7. proteina din corp;
8. grasime viscerala;
9. BMR (Basal metabolic Rate) in kcal/d, totalul energiei consumate de o persoana in stadiul de relaxare.

Unii sunt calculati pe baza unor formule utilizand greutatea, inaltimea, varsta, etc, iar altii sunt determinati de catre cantar prin tehnilogia smart. Cantarul are in spate aplicatia de mobil Huawei Body Fat Scale, disponibila in AppStore si Google Play. Este absolut necesara pentru a determina toate valorile in afara de greutate.

Foloseste 4 baterii AAA, nu consuma mult, eu il am de doi ani, nu le-am schimbat niciodata. Cantarul are un design absolut minimalist, se intretine usor si se potriveste in orice peisaj. Suprafata este din sticla pe care se regaseste logo Huawei metalic, iar baza din plastic.

Poze aplicatie:

Aplicatia stie sa pastreze pana la 10 profiluri de utilizatori, la care poti da share by the way, stiind sa asocieze automat profilul userului care se urca pe cantar. Smart nu?

Este user friendly, permite setarea unui target individual, are un istoric interesant pe baza caruia genereaza grafice cu evolutia greutatii, procentului de grasime si masa musculara.

Cand l-am cumparat, am avut de sles intre Huawei AH100 si Cantar inteligent Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 NUN4048GL, 150 kg, bluetooth, sticla securizata, alb, un alt cantar intresant si cu functii similare.

vezi oferta online

Parring-ul cu telefonul se face prin bluetooth, la setarea aplicatiei sunt necesare cateva dat personale, nu le introduceti aiurea pentru ca o sa aveti masuratori eronate.

Cat de precis este huawei ah100?

L-a cumparat acum un an. Pentru un cantar de casa, mi se pare decent, cred ca are o eroare in jur de 5%, daca nu esti un sportiv de performanta, nu vad cum ar putea sa te incurce.

+ + +

– – –

  • design minimalist
  • aplicatie smart
  • usor de intretinut
  • recumoaste profilul meu si al sotiei
  • aplicatia nu prea mai primeste updateuri, functioneaza ok totusi;
  • daca esti sportiv de performanta, nu este tocmai potrivit
  • daca aplicatia de mobil nu este pornita, nu stie sa memoreze alte date in afara de greutate
  • nu se integreaza cu Apple Health

Doua alternative:

Cantar de persoane Withings Body Full Body Composition WBS05, Bmi, Wi-fi, 180 Kg, Negru

Cantar inteligent Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 NUN4048GL, 150 kg, Bluetooth, Sticla securizata, Alb

Acesta este revirew-ul nostru despre acest cantar smart pentru masurarea procentului de grasime, Huawei AH100. Vedeti si alte articole din categoria smart home.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Usor de utilizat
Aplicatie mobil
Acuratete