Black Friday la eMAG.ro este unul dintre cele mai mari evenimente online din Romania. Black Friday se  desfasoara in luna noiembrie, in funuctie de fiecare magazin, pe parcursul a catorva zile.

Black Friday la eMAG are loc in fiecare an in luna noiembrie, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri. Printre produsele cele mai cautate de Black Friday se numara televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion ai articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii, anvelope si produse speciale.

Black Friday eMag 2021, si anul acesta cel mai mare magazin din Romania promite cele mai bune oferte pentru tine, asa cum s-a intamplat de fiecare data. Evenimentul se desfasoara pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagra. De altfel, eMAG este cel mai cautat mgazin in timpul campaniei Black Friday din Romania, fiind magazinul online cu cele mai numeroase oferte.

Cand are loc Black Friday la eMag?

Vineri, 12 noiembrie 2021 este data la care eMag organizeaza Black Friday. Vezi aici toate promotiile emag.
emag.ro

Cand are loc Black Friday la alte magazine?

Alte magazine vor organiza Black Friday atat pe 12 noiembrie dar si vinerea urmatoare pe 19 noiembrie 2021.

Vezi mai jos magazinele care organizeaza BlackFriday in acest an.

Cum a aparut Black Friday?

Conceptul Black Friday a fost prezentat romanilor de eMAG, in anul 2011. Traditia a fost pastrata in fiecare an, iar clientii din Romania au putut cumpara, de la o editie la alta, produse din ce in ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile uimitoare. Nu doar ofertele si reducerile au devenit tot mai atractive, ci si tehnologiile prin care acestea au devenit accesibile clientilor: aplicatia eMAG, plata rapida prin card de debit sau de credit, posibilitatea de a achita in rate fara dobanda sau prin eCREDIT.

Vezi magazinele care organizeaza BlackFriday in acest an:

emag.roCand este Black Friday la eMAG in 2021Cand este Black Friday la eMAG in 2021Cand este Black Friday la eMAG in 2021